Suport pentru clienți

Experții noștri va stau la dispozitie.
Completați formularul alaturat și vom răspunde la mesajul Dvs. cât mai curând posibil.
Suport tehnic

Experții noștri vă stau la dispozitie. Completați formularul alaturat și vom răspunde la mesajul Dvs. cât mai curând posibil. Puteți, de asemenea, să ne trimiteți un e-mail la support@axtelheadsets.com. Echipa noastră de asistență tehnică este disponibilă de Luni până Vineri între orele 9:00 a.m. și 5:00 p.m.

Fișiere

DRIVERE
  • DOWNLOAD – USB Basic Driver ( 323 KB )
  • DOWNLOAD – Widnows Vista – Driver ( 9.94 MB )
  • DOWNLOAD – Windows 7 – Driver ( 9.93 MB )
  • DOWNLOAD – Windows 8 – Driver ( 9.93 MB )
MANUALE DE UTILIZARE
  • DOWNLOAD – Axtel Headsets Wireless Manual ( 938 KB )
  • DOWNLOAD – Axtel Headets Manual ( 1 MB )

Intrebari frecvente

Am nevoie de suport tehnic

Accesați secțiunea „Suport”, unde experții noștri văstau la dispozitie .Contactați-ne completând formularul alaturat  si vom răspunde la mesajul dvs. cât mai curând posibil. 

Puteți, de asemenea, să ne trimiteți un e-mail la support@axtelheadsets.com Echipa noastră de asistență tehnică este disponibilă de Luni până Vineri între orele 9:00 a.m. și 5:00 p.m.

Care sunt termenii de garanție ai producătorului?

Garanția standard include defecțiuni tehnice ale produsului rezultate din vina producătorului.

Garanția completă acopera defectiuni tehnice, precum și mecanice. Aceasta înseamnă că, pe timpul perioadei de garanție, echipamentul este reparat sau înlocuit, indiferent de motivul unei astfel de deteriorări.

Produsul meu necesită reparații.

Service in garantie
Fiecare produs Axtel poate fi trimis pentru reparații în perioada garanției în condițiile de garanție descrise în Cardul de garanție.

Repararea post-garanție
If your device requires repairs but is no longer under warranty, you can send it to the manufacturer’s service. Repairs of different damages have fixed prices. Contact us to determine the repair cost.

De unde pot cumpăra produse Axtel?

Dacă doriți să cumpărați produse Axtel, vă rugăm să accesati  De unde să cumpăr?, unde veți găsi lista partenerilor noștri.

Vreau să devin partener

If you would like to become our partner or distributor please go to Become a distributor section.

Dacă doriți să deveniți partenerul sau distribuitorul nostru, vă rugăm să accesați secțiunea Deveniți distribuitor.

Căștile Axtel funcționează cu sistemul meu telefonic?

Căștile Axtel funcționează cu aproape toate sistemele telefonice.

 Pentru a alege modelul potrivit, verificați compatibilitatea dispozitivelor Dvs. cu căștile Axtel si găsiți cablul potrivit pentru telefonul
Dvs. la sectiunea Compatibilitate.

Ce versiune pentru căști ar trebui să aleg? Mono sau duo?

Alegerea versiunii castii poate depinde atât de mediul de lucru, cât și de preferințele individuale.  Casca mono permite contactul cu colegii de la serviciu, în timp ce versiunea binaurală te izolează de zgomotele venite din exterior.  Totuși, confortul muncii ar trebui sa fie primordial in alegerea castilor.

Ce este conectorul QD și care este scopul său?

QD este un conector universal al tuturor căștilor universale Axtel, precum și al fiecărui cablu de comunicare Axtel. Permite conectarea castilor cu diferite sisteme de comunicații (telefon fix, telefon mobil și calculator) ceea ce îl face într-adevăr versatil.

Am reușit să conectez casca la telefon, dar nu pot auzi niciun sunet / cealaltă persoană nu mă aude.

Uneori, chiar dacă aveți soluția corecta, este posibil ca telefonul dvs. să necesite configurare suplimentară. Unele modele de telefon necesită opțiunea „headset” activata în setări. În plus, unele telefoane au funcția de modificare a sensibilității microfonului, pe lângă reglarea volumului. 

Găsiți cablul potrivit pentru telefonul Dvs. cu matricea de compatibilitate

Ce înseamnă sunet HD?

HD este sunetul de înaltă calitate care garantează o audibilitate mai bună decât în ​​cazul parametrilor standard. Răspunsul de frecvență extins semnificativ se traduce prin claritate și audibilitate a celor care vorbesc și oferă un efect de conversație naturală apropiata.