Telefoanele IP intuitive

Telefoanele IP Axtel au fost concepute pentru companiile care necesită calitate ideală a sunetului, precum și funcții ale sistemului de comunicatie.

VEZI PRODUSE

Axtel este un producător global de telefoane profesionale.

Dedicarea Axtel pentru calitatea sunetului, fiabilitatea, confortul si tehnologia folosita in crearea produselor ne-au oferit un portofoliu bogat de clienți in întreaga lume.

Tehnologia se îmbunătățeste zi de zi, aducand schimbari importante in industria echipamentelor telefonice.

Iata de ce, pentru a veni in intampinarea nevoilor utilizatorilor in aceste conditii noi dinamice, Axtel lanseaza o noua linie exclusiva de telefoane IP intuitive, bazate pe tehnologia VoIP.

Descoperiti produsele noastre

Telefon IP AX-300G
Telefon IP Enterprise HD – Telefon clasic Gigabit IP AX-300G

Modelul AX-300G entry-level este alegerea ideală pentru afacerile mici și mijlocii. Acesta oferă reducerea avansată a zgomotului și calitatea audio HD pentru toți utilizatorii. AX-300G lofera, a prețuri accesibile, patru conturi SIP, un ecran de 2,8’ iluminat din spate și posibilitati de conferință cu 5 interlocutori.

Mai multe detalii
Telefon IP AX-400G
Telefon IP Enterprise HD – Telefon IP Color Gigabit AX-400G

Telefonul mid-range AX-400G este destinat companiilor medii și al celor executive deopotrivă. Acest telefon IP Gigabit are un ecran color TFT LCD de 2,8” cu 320 × 240 pixeli și un sunet HD excelent. AX-400G oferă opt conturi SIP iar designul elegant ii completează interfața intuitivă.

Mai multe detalii
Telefon IP AX-500W
Telefon IP Enterprise HD – Telefon IP WiFi / Bluetooth AX-500W

Asistenții executivi și managerii vor admira WiFi-ul integrat și Bluetooth-ul găsite în AX-500W. Partea de sus a liniei AX-500W suportă 5-way conferință de asteptare si integrare AHS. Telefonul prinde viață cu un LCD TFT colorat de 3,5″, cu un ecran de 480×320 pixeli și un design intuitiv care îi consolează pe cei mai exigenți utilizatori.

Asistenții executivi și managerii vor admira si folosi WiFi-ul și Bluetooth-ul integrat oferite de AX-500W. Aflat in linia de produse superioare, AX-500W ofera posibilitatea conferinței cu 5 interlocutori și integrare EHS. Telefonul prinde viață cu un ecran TFT LCD color de 3,5 ”, de 480 × 320 pixeli și un design intuitiv adaptat si celormai pretențioși utilizatori.

Mai multe detalii
IP Phone AX-200
IN CURAND

Despre telefoanele Axtel

Indiferent de schimbările tehnologice, telefoanele IP rămân instrumente esențiale de lucru, care permit o comunicare mai rapidă, mai ușoară și mai eficientă.

Având în vedere acest lucru, am decis să introducem o linie profesională de telefoane IP, care sa asigure, cu funcționalitatea, fiabilitatea și calitatea sunetului, cele mai înalte standarde de comunicare în fiecare birou.

Global

Deschiderea de noi birouri si colaborarea cu partenerii locali din intreaga lume ne permit sa intelegem mai in profunzime nevoile tehnologice ale Partenerilor si clientilor nostri si sa dezvoltam, sa facem accesibile anumite produse unor piete specifice.

Fast

Configurația este adesea un proces lung și obositor cu alte telefoane IP concurente. Axtel are o aplicație opțională de provisioning pentru a ajuta clienții noștri să configureze mai rapid. Mai mult, puteți configura in mod uniform si automat mai multe telefoane, în mod automat cu auto provisioning prin RTP, HTTP , HTTPS sau PnP pe orice telefon IP Axtel. Noi il consideram un gest frumos pentru voi,un ajutor pe care alti producatori nu il ofera.

Unic

A avea un telefon IP foarte bun este esențial pentru profesioniștii de azi. Telefoanele noastre oferă două caracteristici cheie de personalizare un ecran mare, personalizabil prin utilizarea tehnologiei XML. In plus, pe langa interfațapersonalizabilă a telefonului,va punem la dispozitie si posibilitatea de personalizare ergonomica: telefoanele Axtel oferă două grade diferite de înclinare a bazei telefonului, pentru o utilizare facila.

Soluții pentru industria Dvs.

Call center

BPO

Industria IT

Furnizori de telecomunicații

Finanțe și bănci

Asigurari

Logistică și transport

Bunuri de larg consum

Energie

Ai nevoie de ajutor?

Check out Axtel Headsets