AXTEL HEADSETS AXTEL HEADSETS

Căști profesionale

Inspiraţi de nevoile utilizatorilor noștri.

PRODUSE

Axtel este un brand global, specializat în casti profesionale.

Solutiile Axtel sunt concepute pentru cele mai dificile conditii de lucru din Call si Contact Centers, BPO, IT si telecom, customer care, banci, finante, vanzari, si orice domeniu care necesita interactiune telefonica.
Nevoile și așteptările utilizatorilor noștri reprezintă prioritatea noastră în tot procesul de proiectare, de aceea ne propunem să creăm produse care să faciliteze activitatea clienților si partenerilor la cel mai bun nivel.
Profitând de tehnologia modernă pe care o imbunatatim permanent, ne concentrăm pe cresterea eficientei, calitatii si confortului în conversațiile Dvs.

Ne straduim sa depasim standardele globale de calitate pentru căști.

Motivul principal pentru a face acest lucru este crearea de produse care adaugă valoare unei afaceri. Calitatea sunetului, fiabilitatea și confortul excelent, datorită unui design ergonomic, sunt principalele caracteristici ale căștilor Axtel. După ce am creat un portofoliu extins de produse pentru întreprinderi din întreaga lume, continuăm să ne consideram clienții ca si parteneri de afaceri de încredere.

VEZI OFERTA NOASTRĂ

Tehnologie, calitate, precizie

Calitatea sunetului, fiabilitatea și confortul excelent sunt principalele caracteristici ale căștilor Axtel. Reținând acest lucru, am creat un portofoliu bogat de produse adecvat pentru afaceri și care a câștigat încrederea clienților noștri în toată lumea.

Peste 16 ani de
dezvoltare continuă
Un brand global
cu sediul european
Disponibil în peste
98 de țări

VOICE 40 HD duo NC

Sunet clar în fiecare mediu

Axtel VOICE QD este o serie de căști profesionale potrivite fiecarui mediu de lucru, incluzând chiar și cele mai provocatoare și mai zgomotoase spații de birou.

Datorită conectorului QD universal, care permite o conexiune ușoară și stabilă cu diferite dispozitive, seria Axtel VOICE QD funcționează perfect atât cu telefoane de birou și mobile, cât și cu computere.

MAI MULTE DETALII

VOICE 28 HD duo NC

Sunet clar în fiecare mediu

Task-urile de azi din cadrul companiilor cer schimbari, felxibilitate si adaptare rapida, inttr-o comunicare continua. Căștile trebuie să fie multifuncționale și confortabile, oferind performanțe impecabile la fiecare utilizare.

Seria Axtel VOICE oferă o calitate HD stereo a sunetului în timpul apelurilor, un microfon flexibil cu un sistem avansat de anulare a zgomotului, toate pe o structură ușoară și durabilă.

MAI MULTE DETALII

PRIME X3 duo

Mobilitate si libertate de comunicare în afaceri

Căștile wireless PRIME X3 uo fără fir au fost proiectate pentru utilizare in birouri, pentruclienții care consideră comunicarea și mobilitatea fără restricții ca fiind o parte esențială a dezvoltării afacerii lor.

Căștile X3 reprezinta o solutie eficienta prin posibilitatea de conectare simultana cu 3 device-uri – computer, telefon de birou și telefon mobil

MAI MULTE DETALII
TOATE PRODUSELE

De ce să alegi Axtel?

Prelucrare digitală a semnalului (DSP)
Automatic Gain Control (AGC)
Calitate avansată a sunetului
Microfon cu anularea zgomotului (NC)
Versiuni mononurale și binaurale
Construcție ultra-ușoară și confortabilă
Tehnologie de protecție acustică (APT)
Anulare avansată a zgomotului (ANC)

Tehnologie de reducere a zgomotului – vezi cum funcționează

Convingeti-va de calitatea mai bună a comunicării de afaceri cu tehnologia avansată de reducere a zgomotului NC. Evitați zgomotele din spațiul deschis al biroului Dvs. și alte interferente deranjante în cască în timpul conversației. Sistemul Noise Cancelling (NC) oferă un sunet clar fiecărui cuvânt, blocand complet alte zgomote. În astfel de condiții convenabile , consultantul se poate concentra pe sarcinile zilnice și poate fi mai eficient la locul de muncă.

Redare
Reducere zgomot OFF
AXTEL HEADSETS AXTEL HEADSETS AXTEL HEADSETS

Soluții pentru industria Dvs.

Call center

BPO

Industria IT

Furnizori de telecomunicații

Finanțe și bănci

Asigurari

Logistică și transport

Bunuri de larg consum

Energie

Ai nevoie de ajutor?

Compatibility