Soluții video pentru conferință

Camere web moderne pentru laptopuri și computere, concepute pentru organizarea întâlnirilor online de cea mai bună calitate – indiferent de locație. Camera pentru laptop Axtel este cea mai bună soluție pentru muncă de birou, munca la distanță și educație.

Vezi produse

Axtel este o marcă europeană cu domeniu de aplicare global, care produce echipamente TIC – inclusiv camere web. Soluțiile video oferite de Axtel sunt sinonime cu cea mai înaltă calitate.

Axtel este specializată în producția de echipamente pentru telecomunicații, în special în producția de căști profesionale fixate pe cap, telefoane IP și camere web.
Deși își are originea în Europa, echipamentele acestei companie sunt utilizate în întreaga lume. De la înființare, Axtel a fost orientată spre nevoile și sugestiile clienților săi, străduindu-se astfel să creeze dispozitive funcționale de cea mai înaltă calitate. Urmând așteptările pieței și ale clienților, prima cameră de laptop Axtel a văzut lumina zilei în 2020. Acesta a fost un pas spre crearea liniei de camere web Axtel profesionale. Astăzi, fiecare cameră de laptop Axtel este sinonimă cu cea mai înaltă calitate și tehnologie la un preț accesibil.

Faceți cunoștință cu produsele noastre

AX-FHD Portable Video Camera Conference Speaker
Difuzor de conferință mobil cu cameră

AX-FHD Portable Video Camera Conference Speaker garantează posibilitatea de a organiza conferinţe video indiferent de locaţie, chiar şi în cele mai dificile condiţii. Datorită aplicării unor funcții inovatoare care folosesc inteligenţa artificială (AI), cum ar fi atenuarea avansată a zgomotului ambiental, optimizarea vocii sau tehnologia Full Duplex care permite recepţionarea optimă a sunetelor venite din mai multe direcţii, dispozitivul permite organizarea de întâlniri de cea mai bună calitate, chiar şi atunci când în încăpere se află câteva persoane.

mai multe detalii
AX-4K Business Webcam
Fii văzut și auzit indiferent de circumstanțe

Camera web profesională AX-4K Business Webcam, care utilizează tehnologie audio și video de ultimă generație, sporeşte eficienţa, precum și confortul întâlnirilor de afaceri, făcându-i pe utilizatori să se simtă ca şi cum ar fi prezenți personal la întâlniri. Acest dispozitiv compact asigură o experienţă video excelentă datorită utilizării în el a matriței avansate Sony 1/2.8 inch CMOS cu o rezoluție de 8MP, care permite obținerea unei imagini Ultra HD 4K 2160P de o calitate fără egal la această categorie, în format panoramic16:9, la o frecvență optimă de afișare de 30 cadre/sec.

mai multe detalii
AX-2K Business Webcam
Cameră web inteligentă pentru muncă şi învățare în orice condiţii

Fără egal la categoria soluţiilor video compacte, Camera AX-2K Business Webcam, este concepută pentru cei care caută o soluţie optimă la un preț competitiv. Datorită utilizării unor tehnologii moderne, această asigură experienţe excelente de conferințe video, care nu se abat semnificativ de întâlnirile desfășurate în realitate. Imaginile realiste de înaltă rezoluţie 2K QHD 1440P sunt garantate datorită utilizării unei matrițe CMOS 4 MP de 1/2.9 inch, sensibile la lumină și a unei lentile din sticlă cu elemente multiple. În afară de asta, condiţiile de iluminare nu mai au importanță, deoarece dispozitivul este echipat cu tehnologia inteligentă Wide Dynamic Range (WDR), care permite analizarea curentă a parametrilor video și adaptarea acestora la lumina variabilă. În plus, dispozitivul oferă o fluiditate impecabilă a imaginii de până la 60 cadre/sec. și un unghi de vizualizare optim de 90°, ceea ce îmbunătăţeşte semnificativ senzația vizuală în timpul întâlnirilor online. Alte funcții, cum ar fi Auto Focus, Balansul Automat al Albului sau Reducerea Pâlpâirii, vor convinge orice utilizator că tocmai această soluție este o alegere potrivită.

mai multe detalii
AX-4K Video Bar
Comunicare online profesională într-un singur dispozitiv

AX-4K Video Bar este un set de conferinţă profesional de ultimă generație care face ca participanții la orice întâlnire online să se simtă ca și cum ar vorbi unul cu celălalt față în față. Acest dispozitiv inovator dispune de funcţii extinse care aplică inteligența artificială (AI), cum ar fi urmărirea vorbitorului, zoom-ul de grup, încadrarea automată, care, fără îndoială, facilitează desfășurarea conferinţelor video şi a convorbirilor de afaceri. În plus, dispozitivul este echipat cu o lentilă cu unghi larg care asigură un câmp vizual de până la 120°, ceea ce este deosebit de important atunci când în sala de conferințe se află multe persoane sau când este nevoie să se facă prezentări pe o tablă interactivă.

mai multe detalii
Camera pentru laptop Axtel AX-FHD Webcam Pro
Un nou standard pentru întâlnirile virtuale

Axtel AX-FHD Webcam Pro va face ca toţi participanţii la o întâlnire online să se simtă ca şi cum s-ar întâlni într-o singură cameră, faţă în faţă cu fiecare dintre interlocutori. Această cameră de laptop profesională va maximiza eficiența companiei dvs., permițând calitatea excelentă a întâlnirilor virtuale, cu utilizarea celei mai avansate tehnologii. Datorită unghiului larg de vizualizare, aceasta va cuprinde mai mulți participanți la întâlnire simultan, menținând în același timp o calitate ridicată a imaginii.

mai multe detalii
Camera pentru laptop Axtel AX-FHD Webcam
Dispozitiv mic, posibilități uriașe

Camera web pentru laptop AX-FHD este o cameră de laptop de înaltă calitate, care a fost concepută pentru a oferi utilizatorilor convorbiri video de înaltă calitate, indiferent de locul la care se află. Acest dispozitiv de dimensiuni reduse garantează o calitate excelentă a imaginii datorită rezoluției Full HD 1080p, precum și funcțiilor Auto Focus și Balansul Automat al Albului.

mai multe detalii

Ai nevoie de ajutor?