Axtel este un furnizor global de soluții profesionale de comunicare

Cu sediul în Varșovia, Polonia, Axtel este un furnizor european care oferă soluții telecom în întreaga lume. In peste 16 ani de activitate, Axtel a acumulat ani de experiență pe piața comunicării profesionale si a devenit un furnizor global de dispozitive de înaltă calitate.
Prioritizăm nevoile și confortul utilizatorilor, permițând profesioniștilor să își îndeplinească obiectivele printr-o comunicare bidirecțională clară folosind tehnologia audioavansată Axtel.

Tehnologie pentru comunicare clară

Pentru a asigura eficienta și în cele din urmă, rezultate tangibile, comunicarea trebuie să fie cât mai aproape de o conversație personală. Prin utilizarea tehnologiei audio avansate pentru calitatea vocii și anularea zgomotului de fond, Axtel produce dispozitive adecvate pentru orice mediu de utilizare.

Vezi oferta noastră
5 motive pentru care companiile aleg Axtel:
1. Experienta mare
Căștile Axtel și-au sărbătorit recent aniversarea de 16 ani și continuă dezvoltarea spre excelenta si spre statutul de brand international si lider in industrie.
2. Standarde europene
Am inceput sa producem si in Europa, acasa, in Polonia, și punem un accent deosebit pe monitorizarea atentă a procesului de producție pentru a asigura cea mai înaltă calitate posibilă. Acest lucru nu include doar controlul strict al calității în fiecare etapă de producție, ci si eforturi continue pentru îmbunătățirea rapidă a produselor noastreProdusele Axtel îndeplinesc cele mai inalte standarde de calitate aplicabile pe pietele internationale.
3. 3. Calitate superioară
Angajamentul nostru față de calitate este vital în tot ceea ce facem, de la proiectare pana la fabricatieIn acelasi timp, ne asiguram că produsul nostru este accesibil pentru un numar mare de consumatori și profesioniști din întreaga lume.
4. Colaborare
Obiectul Axtel a fost intotdeaua de a livra produse de incredere,celor ce au nevoie de ele De aceea ne bucuram sa fim certificati si de asemenea compatibili cu solutiile oferite pe piata telecom de catre branduri de renume.
5. Parteneriatele noastre
Axtel lucrează alături de parteneri strategici pentru a se asigura că produsele noastre ajung la un numar cat mai mare de clienti, sunt ușor de implementat și pe deplin compatibile cu marea majoritate a soluțiilor din piata.

Brandurile noastre

De la producător de căști profesionale, Axtel a devenit un furnizor global de soluții de comunicare de calitate. Am dezvoltat soluții care răspund nevoilor afacerii prin fuziunea continuă a telecomunicațiilor tradiționale cu tehnologia digitală și IT. Toate soluțiile create de Axtel sunt concepute pentru a da prioritate cerințelor utilizatorilor pentru o comunicare clară, pentru a utiliza confortul și pentru a maximiza capacitatea lor de a-și îndeplini și de a-și depăși obiectivele.

Ai nevoie de ajutor?