Soluții pentru educație

Îmbunătățiți-vă experiența educațională cu ajutorul camerelor web și căștilor Axtel. Concepute pentru a vă ajuta să comunicați mai eficient și la prețuri accesibile, avand în vedere colaborarea și creativitatea.
Axtels Communication Solutions

Soluțiile de comunicații Axtel sunt orientate spre calitate, compatibilitate, adaptabilitate și sunt ușor de utilizat.

Axtel este un furnizor global de soluții de comunicare de calitate, adaptate pentru lumea educației, cu aproape 2 decenii de experiență în producția de căști, camere web și telefoane profesionale, care ajută educatorii și elevii să comunice, să colaboreze și să creeze. Produsele Axtel sunt fabricate în Europa, cu un control strict al calității și compatibilitate cu cele mai cunoscute mărci și platforme din industria educației. De asemenea, produsele Axtel oferă o calitate excelenta a sunetului, reducere a zgomotului, protecție acustică și conectivitate fără întreruperi. Axtel înțelege provocările și oportunitățile educației online și hibride și oferă soluții care răspund nevoilor profesorilor și elevilor deopotrivă. Cu Axtel vă puteți îmbunătăți experiența de învățare și puteți atinge obiectivele educaționale.

Camere web

Educația online este un mod de învățare și de predare care evoluează și se extinde rapid. Fie că sunteți profesor sau student, vă confruntați cu diverse provocări și oportunități în educația online. Una dintre ele este cum să faceți cursurile, întâlnirile și prezentările online mai atractive, mai eficiente și mai plăcute cu ajutorul unor materiale video și audio de înaltă calitate.

Camerele Axtel vă îmbunătățesc experiența educației online în orice scenariu: staționar, hibrid sau la distanță. Acestea vă ajută să depășiți unele probleme comune pe care le puteți întâmpina în educația online, cum ar fi:

ludzie-w-kolku

Cum să-i faci pe studenții sau instructorii tăi să simtă că se află în același spațiu cu tine, chiar dacă nu sunt prezenți fizic în aceeași cameră?

Puteți utiliza VideoBar AX-4K, ce oferă o rezoluție 4K uimitoare, sunet clar, obiectiv cu unghi larg, microfon inteligent și difuzor puternic. Este solutia ideală pentru scenarii de educație staționară sau hibridă, în care trebuie să vă conectați cu studenții sau instructorii care se află în locații diferite.

dystans-w-kolku

Cum să organizați cursuri, întâlniri sau prezentări online de oriunde, fără a face compromisuri în ceea ce privește calitatea sau confortul?

Puteți utiliza camera web AX-FHD, un sistem portabil de conferință ce oferă o rezoluție clară de 1080P, sunet natural și o cameră full HD. Este perfect pentru scenarii de învățământ la distanță sau hibrid, în care trebuie să desfășurați sesiuni online din orice spațiu.

tarcza-w-kolku

Cum să oferiți videoclipuri și sunet de înaltă calitate pentru sesiunile dvs. online, fără să vă faceți griji cu privire la confidențialitate sau securitate?

Puteți folosi AX-FHD Webcam PRO, o cameră web profesională care vă aduce la viață educația online, cu rezoluție uimitoare full HD, culori vii, senzor Sony și microfon cu tehnologie avansata. De asemenea, vă protejează confidențialitatea și securitatea cu protectie intimitate.

banknot-w-kolku

Cum să-ți îmbunătățești camera personală care poate oferi video și sunet de înaltă calitate pentru sesiunile online de oriunde, fără a cheltui mulți bani pe echipamente noi?

Puteți folosi camera web AX-FHD, o cameră personală care va face educația online mai captivantă și mai realistă, cu imagini clare, culori naturale, obiectiv cu unghi larg și microfon cu anulare a zgomotului.

Cu camerele Axtel, vă puteți bucura de cea mai bună experiență de educație online cu video și audio de înaltă calitate în orice scenariu: staționar, hibrid sau la distanță.

AX-4K-VB_main
AX-4K-VB_top-right

Videobar AX-4K

De la distanță, staționar? Nu contează. Cu acest videobar puteți vedea atat întreaga clasă cat și tabla, simultan. Solutia oferă o rezoluție 4K uimitoare și un sunet clar de cristal pentru cursurile, întâlnirile și prezentările dvs. online.

O lentilă cu unghi larg care surprinde fiecare detaliu al camerei tale, făcându-te să te simți ca și cum te afli în același spațiu cu studenții, colegii și partenerii tăi.

Un microfon inteligent care reduce zgomotul de fundal și îmbunătățește vocea, obtinand un sunet clar și puternic.

Un difuzor puternic care vă umple spațiul cu un sunet bogat, făcându-vă să auziți fiecare cuvânt și fiecare sunet clar.

Conectivitate plug-and-play și comenzi intuitive care fac ușor de instalat și utilizat, economisind timp și bătăi de cap.

Compatibilitate cu cele mai populare platforme și dispozitive de videoconferință, făcându-l versatil și convenabil.

Oferă video și sunet de înaltă calitate, care vă vor fase să arătați și să fiti auziti intr-un mod profesionist.

Cu AX-4K-VB puteți transforma orice spațiu într-o sală de clasă inteligentă sau într-o sală de ședințe și vă puteți bucura de o comunicare perfectă cu studenții, colegii și partenerii Dvs.

AX-FHD-1080P, AX-FHD-1080P-PRO

Cameră personală senzațională cu care poți fi întotdeauna văzut clar. Axtel AX-FHD Webcam și AX-FHD Webcam Pro sunt camere web care oferă apeluri video de înaltă calitate pentru cursurile, întâlnirile și prezentările dvs. online.

AX-FHD Webcam Pro are un unghi de vizualizare mai larg, de 105 grade, în timp ce AX-FHD Webcam are un unghi de vizualizare de 90 de grade. Acest lucru înseamnă că AX-FHD Webcam Pro poate capta mai mult din cameră sau din tablă, ceea ce o face ideală pentru spații mai mari sau pentru prezentări.

Microfon încorporat care reduce zgomotul și vă îmbunătățește vocea, ceea ce vă face să aveți un sunet clar și sigur.

Folosiți camerele web pentru a susține examene online sau interviuri cu studenții dumneavoastră, iar aceștia vă vor putea vedea în orice mediu, fără distorsiuni sau strălucire. Ambele camere web au focalizare automată și balans automat de alb care se adaptează la condițiile de iluminare, ceea ce vă face să arătați natural și clar.

Puteți utiliza camerele web pentru a înregistra cursuri sau tutoriale pentru studenții dumneavoastră, iar aceștia vă vor putea vedea clar expresiile și gesturile. Ambele camere web au o rezoluție Full HD 1080p care arată fiecare detaliu al feței dvs., ceea ce vă face să arătați bine și profesionist.

Puteți utiliza camerele web pentru a comuta între diferite dispozitive sau platforme fără probleme de instalare sau configurare. Cablu USB și funcționalitate plug-and-play, care facilitează conectarea și utilizarea, economisind timp și neplăceri.

Puteți utiliza camerele web pentru a funcționa cu orice software sau dispozitiv de videoconferință pe care îl folosesc elevii sau colegii dvs., cum ar fi Zoom, Skype, Teams etc. Camerele web sunt compatibile atât cu Windows 10, 8, 7, cât și cu versiunile mai vechi de XP, ceea ce le face versatile și convenabile.

Cu ajutorul camerei web Axtel AX-FHD Webcam sau AX-FHD Webcam Pro, puteți transforma orice spațiu într-o sală de clasă inteligentă sau într-o sală de ședințe și vă puteți bucura de o comunicare perfectă cu studenții, colegii și partenerii dumneavoastră.

Axtel-HD-Webcam-PRO-main-2
Axtel-HD-Webcam-main-1

Căști

Educația online este un mod de învățare și predare solicitant și satisfăcător. Căștile Axtel vă ajută să depășiți problemele comune pe care le puteți întâmpina în educația online.

ucho-w-kolku

Cum să auziți clar fiecare cuvânt și sunet, chiar dacă există zgomot de fond sau interferențe?

Puteți utiliza căștile fără fir PRO BT, care oferă o calitate superbă a sunetului și o reducere a zgomotului, două microfoane și suport MS Teams. De asemenea, oferă o performanță fiabilă și durabilă, cu o baterie puternică, o funcție de dezactivare rapidă a sunetului prin ridicarea brațului microfonului.

glosnik-noisy-w-kolku

Cum să fiți auzit clar de colegii și instructorii dumneavoastră, chiar dacă lucrați într-un mediu zgomotos sau ascultați audio pentru perioade lungi de timp?

Puteți utiliza căștile Voice 28, care oferă un sunet foarte clar pentru prelegeri, prezentări, discuții etc., făcându-vă să auziți clar fiecare cuvânt. De asemenea, dispune de microfon cu anulare a zgomotului, protecție acustică, conexiune USB și multe, multe altele.

Cu căștile Axtel, vă puteți îmbunătăți performanța de învățare online, făcându-l mai ușor, mai bun și mai plăcut.

Axtel-PRO-BT-headset-1
Axtel-PRO-BT-headset-2

Căștile Axtel PRO BT

Concepute pentru profesori, confortabile și fiabile. O cască fără fir care vă oferă cea mai bună experiență de educație online. Oferă o calitate superbă a sunetului și o reducere a zgomotului pentru cursurile, întâlnirile și prezentările online

Două microfoane, unul care captează doar vocea dvs. și altul care monitorizează nivelul zgomotului ambiental, în timp ce un procesor avansat ajustează fluxul de voce astfel încât interlocutorul dvs. să nu vă audă decât pe dvs., ceea ce vă face să sunați clar și sigur.

Suport MS Teams cu ajutorul PRO BT Dongle gratuit furnizat, care vă permite să utilizați căștile cu orice dispozitiv, chiar și cu cele fără Bluetooth încorporat, fără a instala niciun software, doar plug and play, ceea ce le face versatile și convenabile.

O baterie puternică ce permite conversații de zile întregi fără încărcare și o experiență de încărcare rapidă și eficientă, care durează doar 90 de minute pentru o încărcare completă, ceea ce o face fiabilă și durabilă. Și dacă descărcați complet căștile? Nu-i nimic, conectați cablul USB-C timp de doar 5 minute pentru a obține până la 1,5 ore de convorbiri sau pur și simplu utilizați căștile în timp ce le încărcați, ceea ce le face flexibile și practice.

O funcție de dezactivare rapidă a sunetului, care vă permite să dezactivați sunetul printr-o singură mișcare - ridicând brațul microfonului, ceea ce face acest lucru ușor și la îndemână.

Oferă o calitate superbă a sunetului și o reducere a zgomotului care vă permit să auziți și să fiți auzit clar. Fie că sunteți un student care ascultă o prelegere, un profesor care explică un concept sau un membru al unui grup care discută un proiect, PRO BT se va asigura că nu pierdeți nicio informație sau feedback important.

Cu PRO BT, vă puteți bucura de cea mai bună experiență educațională online, cu o calitate superbă a sunetului și reducerea zgomotului.

Axtel ONE

Impresionant de comfortabilă, dotată cu caracteristici testate și testate, într-un design rafinat.

Bucurați-vă de conversații clare în orice mediu cu microfonul dublu cu anulare a zgomotului de înaltă performanță. Unitatea cu microfon dublu filtrează zgomotul de fond și îmbunătățește calitatea vocii.

Controlați-vă apelurile cu ușurință cu ajutorul modulului integrat în linie. Modulul inline are butoane pentru dezactivare, volum și răspuns/încheiere apeluri. Microfonul său inteligent încorporat captează zgomotul ambiental și acceptă reducerea zgomotului în timpul conversațiilor.

Experimentați cel mai bun sunet cu ajutorul procesării digitale avansate a sunetului. Procesorul audio încorporat monitorizează și reglează cu precizie parametrii de sunet pentru a optimiza calitatea audio. Veți auzi fiecare detaliu al interlocutorului dvs. și al muzicii.

Cufundați-vă în sunetul puternicelor drivere audio de 40 mm. Carcasa special concepută reduce distorsiunea acustică și îmbunătățește basul. Veți obține un sunet bogat și echilibrat de la căștile dumneavoastră.

Folosiți căștile toată ziua în orice mediu, datorită designului său atent. Axtel furnizează căști pentru clienții de afaceri de aproape 20 de ani, știm că confortul pe tot parcursul zilei este esențial - Axtel One este întruchiparea acestui lucru. Veți simți confortul impresionant încă din prima clipă

Uitați că purtați căști cu design ultraușor. În timp ce căștile și banda pentru cap sunt realizate din spumă cu memorie și piele vegană, carcasa neagră mată din cauciuc oferă o experiență de utilizare rezervată până acum doar căștilor de înaltă calitate.

Conectați fără probleme căștile la principalele platforme de comunicare. Răspundeți fără efort la un apel sau dezactivați microfonul direct de la telecomandă.

Plug and play prin conexiune USB. Axtel One funcționează imediat după ce este scos din cutie. Nu sunt necesare drivere sau software. Pur și simplu conectați căștile la orice dispozitiv.

Aveți încredere în calitatea și inovația europeană a căștilor. Este proiectat și fabricat în UE, cu standarde înalte de măiestrie și fiabilitate. Veți obține cele mai bune performanțe de la căștile dumneavoastră.

Axtel ONE
Axtel ONE
Voice-UC28-duo-NC-C-P1

Axtel Voice 28

Fiabilă, convenabilă, ușor de utilizat. Alegerea perfectă pentru profesori și studenți. Castile stereo VOICE 28 oferă un sunet cristalin pentru cursurile, întâlnirile și prezentările dvs. online.

Calitatea sunetului HD care vă face să auziți clar fiecare cuvânt și sunet, îmbunătățind abilitățile de ascultare și de înțelegere.

Un microfon cu anulare a zgomotului care reduce zgomotul de fond și vă îmbunătățește vocea, făcându-vă să sunați clar și sigur.

Compatibilitate cu cele mai populare platforme și dispozitive de videoconferință, ceea ce îl face versatil și convenabil.

Sunet de înaltă calitate care vă face să comunicați eficient.

Care sunt diferențele dintre modelele Axtel Voice 28?

VOICE-UC28-stereo-USB
VOICE UC28 stereo USB

Dispune de o telecomandă pe cablu pentru a controla cu ușurință volumul microfonului si apelurile.

VOICE-28-stereo-35-jack

Are un conector jack de 3,5 mm, care este perfect familiar pentru toată lumea. Acest lucru înseamnă că îl puteți conecta la o gamă masivă de dispozitive, inclusiv laptopuri, tablete și smartphone-uri, fără a instala niciun driver.

VOICE-28-stereo-USB-A

Are cel mai popular conector, USB-A. Astfel puteți conecta cu ușurință această cască la orice computer sau laptop.

Cu căștile Axtel VOICE 28, vă puteți bucura de o experiență audio confortabilă și captivantă și vă puteți îmbunătăți comunicarea cu studenții, colegii și partenerii dumneavoastră.